Zwangerschaps-fotografie-fotograaf-heide

Zwangerschapsshoot

Jullie verwachten binnenkort een kindje, van harte gefeliciteerd!

Het blijft een bijzonder moment, een klein hummeltje dat in je groeit, je mooie ronde buik en het geluk dat jullie als ouders-to-be uitstralen.

Ik weet nog wel hoe snel ik het allemaal vond gaan. Hoe cliché ook; die 9 maanden vliegen echt snel voorbij! Ik ben dan ook super blij dat ik mijn eigen zwangerschap heb laten vastleggen en kijk ook vol trots terug naar de foto's. Het is het zeker waard om je zwangerschap op een spontane en mooie manier vast te leggen.

Zijn jullie al gelukkige ouders van één of meerdere kinderen? Kies dan voor een gezinsshoot. Bij een gezinsshoot kunnen jullie als gezin op de foto en bij een zwangerschapsshoot ligt de focus echt op jou, je zwangere buik en je partner.

De mooiste tijd om een zwangerschapsshoot in te plannen is tussen de 32 en 36 weken. Jouw buik zal rond die periode op zijn mooist zijn. De shoot vind plaats op een locatie naar keuze. Kies een locatie die echt bij jullie past, ik denk hiervoor graag met jullie mee. Je hoeft tijdens de shoot niet bang te zijn om te poseren. Door middel van kleine opdrachtjes gaan we voor spontane, ontspannen foto's. Natuurlijk zal ik hier en daar wat aanwijzingen geven maar ik wil vooral dat jullie plezier met elkaar maken  dan zorg ik voor prachtige herinneringen als resultaat.

Portfolio

Mijn favoriete foto's

Wat zeggen anderen over mij

Lieve woorden

Een hele leuke en lieve meid, die je gelijk op je gemak laat voelen. Weet wat ze doet en houdt overal rekening mee. Onwijs mooi resultaat van de foto’s die ze maakt. Mocht je een mooie shoot willen doen dan zit je bij Lysanne helemaal goed!

Melissa & Wesley

Combinatiepakket

Zwangerschap & newbornshoot

Wil je een zwangerschaps en lifestyle newbornshoot bij mij boeken? Dan kun je gebruik maken van een voordelige pakketprijs. Zo zorg ik er voor dat alle onvergetelijke momenten van deze bijzondere tijd op een natuurlijke en mooie manier vastgelegd worden.

Ben je enthousiast geworden?