Lysign-fotografie-en-vormgeving_lifestyl

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje! Een bijzondere tijd voor jullie als kersvers gezinnetje. Soms kom je tijd te kort in deze periode; luiers verschonen, voedingen geven, wasjes draaien en tussendoor ook nog tijd maken om te slapen. Ik weet er alles van, het is een mooie maar ook pittige tijd die achteraf voorbij gevlogen is. 

Tijdens een lifestyle newbornshoot kom ik gezellig bij jullie thuis. Ik houd van spontane foto's daarom laat ik jullie graag je ding doen. Ik zal jullie licht aansturen maar laat jullie voornamelijk van elkaar genieten. Lekker knuffelen op het bed of beneden op de bank. Tussendoor maak ik ook wat foto's van jullie huis (denk aan versieringen, kaartjes, ballonnen) en van de babykamer. Als jullie het leuk vinden kan ik ook foto's maken van het in bad doen, het aankleden en voeding geven.

Natuurlijk maak ook wat close-up foto's van jullie kindje. De kleine handjes, schattige voetjes, kleine grote gaapjes en misschien wel een klein glimlachje. Ik probeer deze momenten allemaal voor jullie te vangen tijdens de shoot. Of dit nu jullie eerste kindje is of niet, ik kom jullie graag fotograferen. Ik neem alle tijd voor jullie, ik weet dat het met zo'n kleintje lastig plannen is, dus maak je daar niet te veel zorgen om.

Tijdens je zwangerschap houd ik vrijblijvend een aantal opties voor jullie vrij na de uitgerekende datum. Meestal plan je een newbornshoot tussen de 4 en 6 weken, maar als jullie er dan nog niet aan toe zijn stellen we hem gewoon nog even uit. Voorafgaand aan de shoot ontvangen jullie van mij enkele tips ter voorbereiding. Hebben jullie nog speciale wensen? Laat het me dan weten dan kan ik daar rekening mee houden.

Lysign-fotografie-en-vormgeving_lifestyl

Lifestyle newbornshoot

Portfolio

MIJN FAVORIETE FOTO'S

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER MIJ

Lieve woorden

Wij zijn Lysanne erg dankbaar voor de mooie foto's. Ze heeft op een prachtige manier onze pasgeboren zoon weten vast te leggen, maar ook de foto's van ons als gezin en bijvoorbeeld de babykamer zijn prachtig! 

Lysign-fotografie-en-vormgeving_tarieven_newborn.jpg

Jolien & Leon

Clathea-background-lysign.jpg
Lysign-fotografie-en-vormgeving_lifestyle-newborn_baby_newlife-1.jpg

Tarieven

BERGKRISTAL

10 foto's in hoge resolutie | 3 t/m 6 pers. | €145,-

ROZENKWARTS

20 foto's in hoge resolutie | 3 t/m 6 pers. | €195,-

AMETHIST

30 foto's in hoge resolutie | 3 t/m 6 pers. | €235,-

Inbegrepen bij ieder pakket:

  • ± 1,5 uur fotografie

  • Kies je eigen favorieten uit een persoonlijke online galerij. Na ontvangst hoef je pas te bepalen welk pakket je kiest.

  • €6,75 per losse extra foto incl. bewerking

  • Gekozen foto's worden digitaal geleverd in hoge resolutie in kleur en afwisselend in zwart-wit

  • Inclusief reiskosten tot 15 km vanaf Epe, hierna betaal je €0,35 per kilometer

Combinatie

ZWANGERSCHAP & NEWBORN

Wil je een zwangerschaps en lifestyle newbornshoot bij mij boeken? Dan ontvang je €25,- korting! Zo zorg ik er voor dat alle onvergetelijke momenten van deze bijzondere tijd op een natuurlijke en mooie manier vastgelegd worden.