Lysign-fotografie-en-vormgeving_over-mij

Vormgeving

Voor grafische vormgeving ben je bij mij aan het juiste adres. Ik maak graag mooie uitingen voor ZZP'ers, bedrijven maar natuurlijk ook voor particulieren.

 

Als grafisch ontwerper kan ik je op vele manieren helpen. Heb je een nieuw logo nodig of is jouw huidige logo toe aan een restying ? Wil je je bedrijf of product promoten doormiddel van een flyer of brochure? Wil je een op maat gemaakt trouw- of geboortekaartje? Natuurlijk kan ik nog veel meer dingen noemen, maar zo heb je een beeld van wat ik voor je kan doen.

Voordat ik aan de slag ga kijken we samen naar je wensen, dan begin ik met ontwerpen. Dit doe ik in professionele programma's zoals Adobe Illustrator, Photoshop en InDesign. Tijdens de ontwerp fase houd ik je op de hoogte en vraag ik regelmatig om feedback. Uiteindelijk komen we tot een passend en mooi eindresultaat wat volledig naar jouw wens is.

Wil je het ontwerp laten drukken? Ik help je graag bij het vinden van een goede drukker en adviseer je graag over het juiste materiaal. Wil je het liever helemaal aan mij uitbesteden? Dat kan ook!

Portfolio

Een greep uit mijn werk

Ben je enthousiast geworden?