top of page
Clathea-background-lysign.jpg
Lysign-fotografie-en-vormgeving_portret-fotograaf-epe-heerde-veluwejpg.jpg
Lysign-fotografie-en-vormgeving_over-mij_fotograaf_epe_heerde_portret_winter_fotoshoot_lys

Over mij

Wat leuk dat je wat meer over mij wil weten. Dat is ook niet zo gek, want je staat immers niet altijd bij een wildvreemde voor de camera…

Ik ben Lysanne, getrouwd met Robbie, mama van Emiel ('19) en Sverre('23). Ik ben een echte creatieveling, in 2016 heb ik mijn eigen bedrijf opgestart. In het begin hield ik me vooral bezig met de vormgeving van logo’s, flyers, menukaarten, illustraties en nog veel meer. Later ben ik me ook gaan richten op fotografie. Dit zorgt voor een prettige afwisseling in mijn werk en ik doe het met heel veel plezier. Naast mijn eigen bedrijf werk ik 24 uur per week als vormgever voor een bedrijf in Apeldoorn.

Ik woon nog niet mijn hele leven op de prachtige Veluwe, oorspronkelijk kom ik uit Noord-Holland. Ik woon nu samen met mijn gezinnetje in het gezellige Epe. Ik heb het hier erg naar mijn zin! De prachtige omgeving, leuke mensen en alle nieuwe ervaringen die ik hier heb opgedaan werken er zeker aan mee.

Voor een fotoshoot trek ik graag de natuur in. De Veluwe heeft zo veel te bieden! Het bos, de heide bij de Renderklippen en de zandverstuivingen bij Doornspijk zijn een van mijn favoriete plekjes om te fotograferen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe locaties in de omgeving. Dus mocht je de perfecte plek weten voor een fotoshoot schroom niet om het te vertellen!

Tijdens een fotoshoot probeer ik iedereen op zijn gemak te stellen. De mooiste foto's krijg je immers door de spontane momenten vast te leggen! Ik fotografeer jullie graag op een natuurlijke en spontane manier, zonder poespas. Dit doe ik doormiddel van kleine opdrachtjes en vragen. Door de ontspannen sfeer zullen jullie vast en zeker stralen tijdens de shoot! 

Bekijk mijn portfolio voor de mooie herinneringen die ik al heb mogen vastleggen. Hopelijk zie ik je/jullie snel voor mijn lens! 

liefs, Lysanne

Voorafgaand aan een shoot ben ik best wel zenuwachtig. Gezonde spanning noemen we het maar. Gelukkig gaat het na een praatje wel over en kan ik rustig mooie plaatjes schieten.

Ik heb het (bijna) altijd koud. en daarom kan ik niet zonder mijn wollen sokken een fleece kleedje. Ik loop dan ook vaak als een verkleumde koningin door de kamer met mijn fleece mantel.

Fun facts

Queen of flame hobbies. Verspreid in ons huis liggen allemaal creatieve projecten die ik ooit nog moet afmaken. Er zijn namelijk veel te veel leuke DIY projecten!

Struinen in kringloop winkels is iets wat ik graag doe. Hoe gaaf is het om iets leuks voor weinig te scoren, en het is ook nog eens goed voor het milieu.​

Ik hou enorm van lekker eten, wie niet? Ik ga dan ook graag lunchen of lekker uit eten. Tijdens zo'n uitje kan ik het niet laten om de menukaart te beoordelen op vormgeving.

Mijn hoofd zit vol met liedjes en ik zing dan ook het liefst elk liedje mee wat op de radio te horen is! Een soort wandelende jukebox dus.

Clathea-background-lysign-darker.jpg
Robbie en Lysanne-158.jpg
Lysign-fotografie-en-vormgeving_over-mij_lysanne_zandverstuiving_fotograaf_familie_gezin.j
Robbie en Lysanne-128.jpg
Minishoot zandverstuiving augustus 2021 - 19.jpg
Lysign-fotografie-en-vormgeving_portret-fotograaf.jpg

mijn gezinnetje

Iedereen heeft dromen, een bucketlist kan je het wel noemen. Zo heb ik als fotograaf ook een aantal dingen die ik heel graag een keer wil fotograferen. Past één van de onderstaande wensen bij jou? Stuur me dan een berichtje, ik kan niet wachten!

Bucketlist

Een shoot aan het strand en in de duinen, prachtig met een ondergaand zonnetje en de reflectie in het water!

Een boudoir zwangerschaps shoot in de natuur. Dit levert zulke mooie, natuurlijke en intieme beelden op.

 

Een bevalling fotograferen. Het lijkt me heel bijzonder om zo'n waardevol en intiem moment voor eeuwig vast te leggen.​ 

Fotoshoot in Deventer, aan de Walstraat. Dat vind ik zo'n knus straatje!

Een vriendinnenshoot. Wat is nou leuker dan een gezellige groep vriendinnen vast te leggen. 

Een prachtige (zwangere)vrouw fotograferen in het water, boudoir of puur natuur. Er is niets magischer dan een krachtige vrouw!

Samen herinneringen creëren

Ben je enthousiast geworden en wil je graag de mooiste momenten door mij laten vastleggen? Ik plan een bepaald aantal shoots in per maand. Wil je weten of ik nog beschikbaar ben of heb je specifieke vragen?

bottom of page