Lysign-fotografie-en-vormgeving_zwangers

COMBINATIEPAKKET

Jullie verwachten binnenkort een kindje, van harte gefeliciteerd!

Er komt veel op je af tijdens en na de zwangerschap. Misschien weet je één ding al zeker, je wilt graag alle mooie en onvergetelijke momenten vast laten leggen. Dat is ook niet zo gek want hoe cliché ook; die 9 maanden en eerste paar maanden als kersverse ouders vliegen echt

snel voorbij.

Om wat zorgen voor je weg te nemen tijdens en na de zwangerschap kun je kiezen voor een combinatiepakket. Hierin zit een zwangerschaps- en een lifestyle newbornshoot. Jullie ontvangen een leuke korting bij het boeken van een combi-pakket.

De mooiste tijd om de zwangerschapsshoot in te plannen is tussen de 32 en 36 weken. Jouw buik zal rond die periode op zijn mooist zijn. Kijk vooral even wat goed voelt, iedere zwangerschap is uniek. De shoot vind plaats op een (buiten)locatie naar keuze. Een leuke manier om elkaar al wat beter te leren kennen voor de newbornshoot. 

Tijdens je zwangerschap houd ik vrijblijvend een aantal opties voor jullie vrij na de uitgerekende datum. Meestal plan ik een newbornshoot tussen de 2 en 6 weken, maar als jullie er dan nog niet aan toe zijn stellen we hem gewoon nog even uit. Voorafgaand aan de shoot ontvangen jullie van mij enkele tips ter voorbereiding.

Tijdens een lifestyle newbornshoot kom ik gezellig bij jullie thuis. Ik houd van spontane foto's daarom laat ik jullie graag je ding doen. Ik zal jullie licht aansturen, maar laat jullie voornamelijk van elkaar genieten. 

Natuurlijk maak ook wat close-up foto's van jullie kindje. De kleine handjes, schattige voetjes, grote kleine gaapjes en misschien wel een klein glimlachje. Ik probeer deze momenten allemaal voor jullie te vangen tijdens de shoot. Als jullie het leuk vinden kan ik ook foto's maken van het in bad doen, het aankleden en voeding geven. Of dit nu jullie eerste kindje is of niet, ik kom jullie graag fotograferen. Ik neem alle tijd voor jullie. Ik weet dat het met zo'n kleintje lastig plannen is, dus maak je daar niet te veel zorgen over.

Hebben jullie nog speciale wensen? Laat het me dan weten dan kan ik daar rekening mee houden.

Lysign-fotografie-en-vormgeving_lifestyl

Portfolio

MIJN FAVORIETE FOTO'S

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER MIJ

Lieve woorden

Wij zijn zijn heel blij met de mooie waardevolle foto's die Lysanne gemaakt heeft van de zwangerschap en ons als gezin een paar weken na de geboorte van onze zoon. Ze neemt echt de tijd om alle mooie momenten ongedwongen vast te leggen. Ook weet ze mooie locaties voor de shoots te vinden. Wij zijn dan ook erg blij met het eindresultaat van beide shoots.

Lysign-fotografie-en-vormgeving_lifestyle-newborn_baby_newlife-1-2.jpg

Simone & Rene

Clathea-background-lysign.jpg
Lysign-fotografie-en-vormgeving_lifestyle-newborn_baby_newlife-1.jpg

Tarieven

BERGKRISTAL

10 foto's in hoge resolutie | 3 t/m 6 pers. | €145,-

ROZENKWARTS

20 foto's in hoge resolutie | 3 t/m 6 pers. | €195,-

AMETHIST

30 foto's in hoge resolutie | 3 t/m 6 pers. | €235,-

Inbegrepen bij ieder pakket:

  • ± 1,5 uur fotografie

  • Kies je eigen favorieten uit een persoonlijke online galerij. Na ontvangst hoef je pas te bepalen welk pakket je kiest.

  • €6,75 per losse extra foto incl. bewerking

  • Gekozen foto's worden digitaal geleverd in hoge resolutie in kleur en afwisselend in zwart-wit

  • Inclusief reiskosten tot 15 km vanaf Epe, hierna betaal je €0,35 per kilometer