Lysign-fotografie-en-vormgeving_zwangers

Combinatiepakket

Jullie verwachten binnenkort een kindje, van harte gefeliciteerd!

Er komt veel op je af tijdens en na de zwangerschap. Misschien weet je één ding al zeker, je wilt graag alle mooie en onvergetelijke momenten vast laten leggen. Dat is ook niet zo gek want hoe cliché ook; die 9 maanden en eerste paar maanden als kersverse ouders vliegen echt

snel voorbij.

Om wat zorgen voor je weg te nemen tijdens en na de zwangerschap kun je kiezen voor een combinatiepakket. Hierin zit een zwangerschaps- en een lifestyle newbornshoot. Jullie ontvangen een leuke korting bij het boeken van een combi-pakket.

De mooiste tijd om de zwangerschapsshoot in te plannen is tussen de 32 en 36 weken. Jouw buik zal rond die periode op zijn mooist zijn. Kijk vooral even wat goed voelt, iedere zwangerschap is uniek. De shoot vind plaats op een (buiten)locatie naar keuze. Een leuke manier om elkaar al wat beter te leren kennen voor de newbornshoot. 

Tijdens je zwangerschap houd ik vrijblijvend een aantal opties voor jullie vrij na de uitgerekende datum. Meestal plan ik een newbornshoot tussen de 2 en 6 weken, maar als jullie er dan nog niet aan toe zijn stellen we hem gewoon nog even uit. Voorafgaand aan de shoot ontvangen jullie van mij enkele tips ter voorbereiding.

Tijdens een lifestyle newbornshoot kom ik gezellig bij jullie thuis. Ik houd van spontane foto's daarom laat ik jullie graag je ding doen. Ik zal jullie licht aansturen, maar laat jullie voornamelijk van elkaar genieten. 

Natuurlijk maak ook wat close-up foto's van jullie kindje. De kleine handjes, schattige voetjes, grote kleine gaapjes en misschien wel een klein glimlachje. Ik probeer deze momenten allemaal voor jullie te vangen tijdens de shoot. Als jullie het leuk vinden kan ik ook foto's maken van het in bad doen, het aankleden en voeding geven. Of dit nu jullie eerste kindje is of niet, ik kom jullie graag fotograferen. Ik neem alle tijd voor jullie. Ik weet dat het met zo'n kleintje lastig plannen is, dus maak je daar niet te veel zorgen over.

Hebben jullie nog speciale wensen? Laat het me dan weten dan kan ik daar rekening mee houden.

Portfolio

Mijn favoriete foto's

Wat zeggen anderen over mij

Lieve woorden

Wij zijn zijn heel blij met de mooie waardevolle foto's die Lysanne gemaakt heeft van de zwangerschap en ons als gezin een paar weken na de geboorte van onze zoon. Lysanne neemt echt de tijd om alle mooie momenten ongedwongen vast te leggen,. Ook weet ze mooie locaties voor de shoots te vinden. Wij zijn dan ook erg blij met het eindresultaat van beide shoots.

Simone & René

Veelgestelde vragen

Kunnen we de foto's zelf uitkiezen?


Na de shoots ontvang je de door mij geselecteerde en bewerkte foto’s. Binnen 1 week na de shoot ontvang je een preview van 5 foto's en binnen 4 weken ontvangen jullie de rest van de foto's. Bij een zwangerschapsshoot ontvang je minimaal 20 foto's en bij een lifestyle newbornshoot zal dit rond de 40 foto's zijn. Ik heb er bewust voor gekozen om zelf de beste foto's van de shoot te selecteren. Dit scheelt in de nabewerking en zo kan ik de foto's sneller leveren. Uit ervaring is dit voor jullie ook fijner, aangezien jullie dan niet een selectie hoeven te maken uit een hele gallerij mooie foto's.
Hoe krijgen we de foto's aangeleverd?


Binnen vier weken ontvang je de door mij geselecteerde en bewerkte digitale bestanden. Deze stuur ik je in hoge resolutie en zonder watermerk. Alle foto's bewerk ik nauwkeurig na in mijn herkenbare stijl. Sommige foto's bewerk ik ook in het zwart wit, deze ontvangen jullie dan ook in kleur.
Gaat de shoot door als het regent?


Als het regent dan verplaatsen we de shoot in overleg naar een andere datum of tijdstip. Met bewolking gaat de shoot gewoon door, dit is eigenlijk ideaal. Het licht is dan namelijk mooi zacht wat voor mooie schaduwen zorgt.
Wat moeten we aantrekken?


Allereerst is het belangrijk om aan te trekken waar je je comfortabel in voelt zodat je 100% jezelf kunt zijn. Daarnaast raad ik altijd het volgende aan: - Kleding met natuurlijke, warme of juist lichte kleuren. Het is leuk om dit op het seizoen af te stemmen - Rustige kleding zonder patronen, afbeeldingen of teksten erop - Kleding die bij elkaar past. Dezelfde tinten of juist kleuren die elkaar versterken Voorafgaand aan de shoot ontvangen jullie een document met nog meer styling tips.
Is er ruimte voor eigen inbreng?


Eigen inbreng is altijd welkom tijdens een shoot! Ik houd graag rekening met jullie wensen en doe mijn best die zo goed mogelijk uit te werken.

Ben je enthousiast geworden?