Lysign-fotografie-en-vormgeving-bedrijfs

Bedrijfsfotografie

Je kent vast het gevoel dat het allemaal zo snel gaat? Ik in ieder geval wel, sinds ik een zoontje heb lijkt de tijd helemaal voorbij te vliegen. Ik probeer dan ook ieder dierbaar moment vast te leggen. Foto's waar we met het hele gezin op staan zijn mij enorm dierbaar. Hoevaak staan we er namelijk met zijn allen op? 

 

Samen herinneringen maken is het mooiste wat er is en wil je graag laten vastleggen en koesteren. De kleine momenten van nu worden de dierbare herinneringen van later. Daarom ga ik graag met jullie op pad voor een gezellige gezinsshoot. Plezier maken met elkaar met mooie blijvende herinneringen​ als resultaat! 

Een fotoshoot met (kleine) kinderen kan soms lastig zijn. Gelukkig hoeven jullie bij mij niet bang te zijn om poseren. Spontane foto's zijn zo veel mooier. Probeer niet te veel van je kinderen te verwachten, zie het meer als een gezellig dagje uit. Tijdens de shoot probeer ik door middel van opdrachtjes, een hoop plezier en gezelligheid een ontspannen sfeer te creëren, 

De fotoshoot stem ik volledig op jullie af. Hebben jullie een plek waar jullie vaak samen naar toe gaan? Dan is dit misschien wel de perfecte plek voor de shoot. Als jullie geen voorkeur hebben weet ik nog genoeg mooie plekjes in de omgeving.

Lysign-fotografie_branding_bedrijfsfotog

Portfolio

Mijn favoriete foto's

Wat zeggen anderen over mij

Lieve woorden

Een hele leuke en lieve meid, die je gelijk op je gemak laat voelen. Weet wat ze doet en houdt overal rekening mee. Onwijs mooi resultaat van de foto’s die ze maakt. Mocht je een mooie shoot willen doen dan zit je bij Lysanne helemaal goed!

de Kleine Specht

Lysign-fotografie-en-vormgeving_gezinssh

Ben je enthousiast geworden?