Keyboard and Mouse

Over mij

Wat leuk dat je wat meer over mij wil weten. Dat is ook niet zo gek, want je staat immers niet altijd bij een wildvreemde voor de camera…

Ik ben Lysanne, 25 jaar jong en een echte creatieveling. In 2016 heb ik mijn eigen bedrijf opgestart. In het begin hield ik me vooral bezig met de vormgeving van logo’s, flyers, menukaarten, illustraties en nog veel meer. Later ben ik me ook gaan richten op fotografie. Dit zorgt voor een prettige afwisseling in mijn werk en ik doe het met heel veel plezier. Naast mijn eigen bedrijf werk ik 24 uur per week als vormgever voor een bedrijf in Apeldoorn.

 

Ik woon nog niet mijn hele leven op de prachtige Veluwe. Oorspronkelijk kom ik uit Obdam, een klein dorpje in Noord-Holland. Hier ben ik met veel plezier opgegroeid. Ik woon nu samen met mijn vriend/verloofde en mijn zoontjein het gezellige Epe en ik heb het hier erg naar mijn zin. De prachtige omgeving, leuke mensen, en alle nieuwe ervaringen die ik hier heb opgedaan werken er zeker aan mee.

 

Voor een fotoshoot trek ik graag de natuur in. De Veluwe heeft zo veel te bieden! Het bos, de heide bij de Renderklippen en de zandverstuivingen bij Nunspeet zijn mijn favoriete plekjes om te fotograferen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe locaties in de omgeving. Dus mocht je de perfecte plek weten voor een fotoshoot schroom niet om het te vertellen!

 

Tijdens een fotoshoot probeer ik iedereen op zijn gemak te stellen. De mooiste foto's krijg je immers door de spontane momenten vast te leggen! Ik fotografeer jullie graag op een natuurlijke manier, zonder poespas. Door de ontspannen sfeer zullen jullie vast en zeker stralen tijdens de shoot! 

 

Bekijk mijn portfolio voor de mooie herinneringen die ik al heb mogen vastleggen. Hopelijk zie ik je/jullie snel voor mijn lens! 

Lysanne

Liefs,

Fun facts

Contact

info@lysign.nl

06 - 34 85 92 38

KVK: 66611318

© 2015 - 2020 Lysign Fotografie & Vormgeving