Lysign-fotografie-en-vormgeving_loveshoo

Een loveshoot is een perfecte manier om jullie liefde vast te leggen. Dan zul je misschien denken 'cheesy', maar niets is minder waar.  Een loveshoot staat bij mij in het teken van plezier maken met z'n tweeën. Zie het als een gezellig uitstapje met elkaar, waar een aantal mooie foto’s worden gemaakt. Of jullie nou net verliefd zijn, al heel lang samen, verloofd of al jaren getrouwd. Ik ga opzoek naar jullie verhaal, jullie eigen grapjes, jullie connectie maar vooral jullie liefde voor elkaar. Het resultaat zijn echte spontane foto's waar jullie nog jaren plezier van zullen hebben.

Bij een loveshoot hoort natuurlijk ook een romantische locatie. Misschien hebben jullie wel een locatie in gedachten met een mooie of bijzondere betekenis binnen jullie relatie, dan is het natuurlijk extra leuk om daar foto's te maken. Hebben julllie geen idee welke locatie? ik denk graag met jullie mee.

Zijn jullie verloofd? Wanneer jullie mij boeken als jullie trouwfotograaf, krijgen jullie een leuke korting van 50% op een loveshoot. Een loveshoot is een goede manier om te oefenen voor de grote dag. Zo weten jullie hoe ik als fotograaf te werk ga en zijn zijn jullie al aan mij gewend voor de bruiloft. Daarnaast kan ik jullie leren kennen en kan ik mijn werkwijze voor de grote dag precies op jullie afstemmen. Verder zijn de foto's ook super gaaf en uniek om te gebruiken op jullie trouwkaart of voor andere decoratie voor jullie bruiloft.

Lysign-fotografie-en-vormgeving_loveshoo

Loveshoot

Portfolio

MIJN FAVORIETE FOTO'S

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER MIJ

Lieve woorden

Lysanne stelt je goed op je gemak en heeft veel leuke ideeën om ongedwongen foto's te maken. Ze heeft oog voor mooie plekjes en spontane momenten en maakt van iedere foto iets magisch!

Lysign-fotografie-en-vormgeving_loveshoot4.jpg

Anne Merel  & Ahmet

Clathea-background-lysign.jpg
Lysign-fotografie-en-vormgeving_loveshoot_doornspijk_zandverstuiving_golden-hour_verliefd.

Tarieven

BERGKRISTAL

10 foto's in hoge resolutie naar keuze | €125,-

ROZENKWARTS

20 foto's in hoge resolutie naar keuze | €175,-

AMETHIST

30 foto's in hoge resolutie naar keuze | €215,-

Inbegrepen bij ieder pakket:

  • ± 1 uur fotografie

  • Kies je eigen favorieten uit een persoonlijke online galerij. Na ontvangst hoef je pas te bepalen welk pakket je kiest.

  • €6,75 per losse extra foto incl. bewerking

  • Gekozen foto's worden digitaal geleverd in hoge resolutie in kleur en afwisselend in zwart-wit

  • Inclusief reiskosten tot 15 km vanaf Epe, hierna betaal je €0,35 per kilometer