Laat zien wie jullie zijn en waar jullie voor staan…

Zakelijke fotografie

Wil je jezelf, jouw bedrijf of jouw producten op een mooie manier uiten aan de klant/gast? Met zakelijke fotografie laat je gericht zien wat jou onderscheidt van de concurrentie.

Tegenwoordig kun je veel beeldmateriaal online vinden en kopen voor verschillende uitingen, maar hoe mooi is het als je foto’s kan gebruiken uit je eigen beeldbank. Onderzoek heeft ook aangetoond dat persoonlijke en echte (eigen) fotografie op een website en in uitingen meer vertrouwen wekt. Het is voor bezoekers prettig dat je een bedrijf op die manier al een beetje kunt verkennen en herkennen.

Samen bespreken we welke uitstraling en boodschap je wilt overbrengen. Ik denk graag met je mee, adviseer en inspireer zodat we samen tot een mooi resultaat komen. 

Naast fotografie kun je bij mij ook terecht voor grafische vormgeving. Van visitekaartjes, drukwerk en complete huisstijlen. 

Werkwijze

Op een vooraf afgesproken locatie spreken we af voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek maak ik graag kennis met jou en jouw bedrijf. Samen bespreken we wat je wensen zijn en maken we een plan van aanpak. Aan het einde van het gesprek plannen we een shootdag/dagen in. Na de fotoshoot maken ik een eerste selectie. Uit deze selectie kun je de uiteindelijke foto’s kiezen die ik verder professioneel nabewerk en aanlever. 

Een bedrijfsreportage levert veel foto’s op, een complete beeldbank. Deze foto’s kun je vrij gebruiken in al je uitingen denk daarbij aan folders, visitekaartjes, presentatiemateriaal en natuurlijk je website.

Prijsinformatie

Je boekt een complete bedrijfsreportage al vanaf €250,- dit is inclusief:

  • ±4 uur fotografie op een locatie naar keuze
  • Inclusief productfotografie, reportages en portretten
  • 20 bewerkte foto’s in kleur en zwart/wit die jullie zelf mogen kiezen
  • Reiskosten binnen een straal van 15 km rondom Epe

Neem met mij contact op voor een passende offerte.

Interesse in een bedrijfsshoot?